Angela Bridge

Om performance coaching

"Jeg opsøgte Kirsten da jeg skulle til en audition, og var i tvivl om mit sang valg, og ville have nogen råd da jeg lider af gevaldigt sceneskræk. Kirsten tilbød mig 3 timer med hende for at arbejde på min performance, og min nervøsitet.

Første gang skulle vi finde ud af hvor jeg stod henne i den grønne zone? gule zone? eller røde zone? (comfortzones) Kirsten lavede disse zoner så vi havde et mål at arbejde mod. 
I starten følte jeg mig i den røde/gule zone, og havde ikke fokus på Kirsten, men prøvede derimod at fokusere på noget andet. Jeg nulrede med mit tørklæde, kiggede væk, kludrede i teksten, og stod bum stille. Jeg havde ikke kontrol over mig selv.

Efter første gang fandt vi ud af, hvad jeg skulle arbejde på til næste gang. Jeg bestemmer. Det er mig der har kontrollen.

Efter at have sunget for Kirsten 2 gange følte jeg mig allerede i den grønne zone.

Kirsten gav mig en opgave for at overvinde min frygt. Jeg skulle synge for min klasse. Jeg var så heldig at min lærer gav mig en lille del af lyrikken fra sangen "Romeo og Julie", men hvad jeg ikke havde forventet var, at jeg faktisk også skulle synge den overfor resten af skolen. Kirsten havde lært mig at jeg skulle lære mig selv at tænke "Jeg skal vise dem!" Det havde jeg dog lidt svært ved da jeg stod foran skolen, men jeg gjorde det! jeg overvandt min frygt! Efter det fik jeg følelsen af at jeg kunne alt hvad jeg ville!

3. gang hos Kirsten følte jeg selv at jeg havde gjort fremskridt. Jeg følte at jeg var en helt ny mig! 
Jeg var meget mere åben, selvsikker, og følte mig for en gang skyld god. 
Før jeg kom hos Kirsten var jeg meget usikker på mig selv. Kirsten har lært mig at udvikle mig, at vise hvem jeg virkelig er, og være virkelig målrettet!

Kirsten er ikke bare en lærer der sætter sig ned og siger "du skal gøre sådan og sådan". Hun er glimrende at snakke med! Hun er forstående og kommer helt ind på dig. Hun finder ud af med dig hvor din frygt ligger og hvorfor. Hun lærte mig at være mentalt stærk.
"

Angela Bridge, sangerinde


Kirsten Østrup, New Performance, Performance Coach og Eksamineret Psykoterapeut MPF på Amager i København – mellem Tårnby og Ørestaden.