Kirsten Østrup Profil

Kirsten Østrup er uddannet og Exam. Psykoterapeut MPF. Hun 
arbejder med 1:1 sessioner samt sessioner for par og familier.
Praksis i København siden 2008.

Jeg hedder Kirsten Østrup. Jeg er Psykoterapeut og Performance Coach og grundlægger af New Performance.

Hos mig får du en aktiv sparringspartner. Jeg er lyttende og empatisk og fortæller dig, hvad jeg oplever. På den måde finder vi sammen hurtigt ind til problemets kerne, så du kan bevæge dig videre.

Jeg hjælper dig med at tydeliggøre dine udviklingspunkter og giver dig redskaber - eksempelvis til bedre kommunikation, et højere selvværd eller til at optimere dine arbejdsprocesser eller præsentationsteknikker.

Og jeg skaber et trygt rum, som gør det muligt at åbne op for forandring.

For mig indeholder psykoterapi tre meget vigtige dele - selvindsigt, egen omsorg og kommunikation. Når man mestrer de tre områder, bliver livet så meget lettere.

Alle dele fordrer, at man bruger både hoved og hjerte.

"Kirsten har haft en fantastisk indflydelse på de gode ændringer der på få måneder er sket i mit liv, sammen har vi opnået et resultat, som jeg aldrig selv ville kunne have opnået."
Mads, 36 år, København

Min vision er ...

  • At hjælpe mennesker til en højere grad af integritet, selvværd og styrke gennem fokus på egne værdier, mål, vækst, udvikling og glæde.
  • At hjælpe mennesker til gennem autentisk og tydelig kommunikation at skabe ligeværdige relationer med nærhed og gensidig omsorg og respekt.
  • At give muligheden for at lytte og blive lyttet til og tale fra hjertet.
  • At give tid til refleksion for derigennem at skabe større bevidsthed omkring egen identitet og følelser.
  • At støtte den enkelte i at sætte personlige grænser på en kærlig og konstruktiv måde.

Min baggrund kort

Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut (2005-2009) fra Psykoterapeutisk Institut i København og Københavns Gestalt Institut. Uddannelsen er 4 år kombineret teori og praksis. Uddannelsen er evalueret og certificeret af Reflektor i samarbejde med Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg har haft egen psykoterapeut praksis siden 2008 og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg modtager løbende supervision, kurser og sparring som en kvalitetssikring og videreudvikling af mine faglige kompetencer.

Førlederuddannelse fra 2001-2003.

Underviser og faggruppeleder på musikskolen i Ballerup siden 1990.

1990-2007 ansvarlig for udvikling af uendelig mange performanceprojekter - kunstneriske såvel som corporate.

Projektleder i AYUSA - et udvekslingsrejsebureau for unge - 1987-1990.

Sådan arbejder jeg

En session foregår ved, at vi snakker om det, som har betydning for dig her og nu. Jeg stiller spørgsmål, giver tid til refleksion, arbejder med visualiseringer, tanker, følelser, kropsfornemmelser og adfærd – alt sammen som metoder til at finde ud af, hvordan problemet opstår, og jeg giver dig nogle værktøjer, som hjælp til at komme fri af den låste situation og videre mod nye handlemønstre.

Min opgave er at være din fortrolige samtale- og sparringspartner og forholde mig åbent til din virkelighed. Jeg arbejder ud fra et etisk regelsæt om tryghed, tillid og integritet. Som terapeut har jeg tavshedspligt og er ikke tilknyttet offentlig journalføring.

Credits

Alle profilfotos er af Wolw Graphics & Photography, www.wolw.se

Tak til min webdesigner, Gert Richter, Reclaim, for et overflødighedshorn af gaver, superprofessionelt arbejde og uvurderlig sparring.

Tak til Mats for professionelt arbejde.

<< Gå til forsiden