Referencer og udtalelser

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med en række spændende danske virksomheder, institutioner og kunstnere:

 • TOYOTA danmark
 • Deloitte
 • Addition
 • TDC
 • Danisco
 • Kristelig Fagbevægelse
 • DR 1
 • Eurosport TV
 • TV 2
 • TV danmark
 • Musisk Skole Kalundborg
 • Herlev Ungdomsskole
 • My Merry Monday Choir
 • Ballerup Bibliotek
 • Ballerup Ungdomsskole
 • Taastrup Ungdomsskole
 • Gladsaxe Musiske skole
 • LU (Landsforen. af Ungdomsskoleledere)
 • Kvintoratet - Musikskolerne fra Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Furesø
 • Hedegårdsskolen
 • Star Magic
 • Bern Film
 • Botilbuddet Klintebo
 • Humørkompagniet
 • Whatever Booking
 • Häagen Dazs
 • Fashion Design Akademiet
 • Wonderful Copenhagen
 • Studio Henning Sjøstrøm
 • Kliptoteket
 • Bluebeat
 • Professor Ding Dong
 • Det Brune Punktum
 • Danica Forsikring
 • DFDS
 • Vienna
 • Angela Bridge
 • Tom Tom Beat
 • Eden
 • Zynergy

 

Udtalelser fra kunder

Om performance coaching og præsentationsteknik

"Jeg kontaktede Kirsten fordi jeg oplevede, at jeg i mine præsentationer var for fokuseret på detaljer, så jeg mistede overblik og gennemslagskraft. Det har været meget brugbart for mig at få sparring omkring fremlægning og performance samt opbygning af præsentationen – arbejdet med at bruge cliffhanger (intro), opgaverne og en outro. På en skala fra 1-10 har det været 10.

Jeg fik efterfølgende fin respons fra publikum og jeg havde overskud til dialog under præsentationen. Mine kollegaer sagde at "sådan havde de aldrig set mig før" - ment på den positive måde.

Den mest afgørende indsigt jeg fik var, at indhold kun fylder 7% af tilhørernes bevidsthed, men at måden det fremlægges på er meget vigtigere. Næste gang jeg skal fremlægge vil jeg udfordre mig selv til ikke at bruge manuskript og dermed være i stand til at give plads til endnu mere passion

Performance coaching handler om at komme ud af din comfort zone på en overskuelig og tryg måde. Som performance coach er du respektfuld, kompetent og konstruktiv. Jeg har kollegaer som har samme udfordringer som jeg. Dem vil jeg anbefale at benytte dig."

TOYOTA


"Folk åbnede sig og havde tillid i gruppen, hvilket for mig var fantastisk. Udover at de enkelte fik gode værktøjer og udviklingspunkter med hjem, så var det også en god teambuilding øvelse for det relative nye område, vi er, hvor mange ikke kender hinanden helt godt. Så sammenlagt en klart anbefalelsesværdig workshop, som jeg kun kan tale godt om. For en gruppe som os, ramte den lige i skabet, da salg/promovering af vores arbejde er afgørende for vores eksistens."

Sune, Senior Manager


"Det rykker."

Lars Evers, Projektleder


"Mange tusind tak for en god og lærerig dag, hvor jeg blev bevidst om at jeg ”sagtens kan bruge rummet mere, fordi jeg er sikker nok”. Jeg tror, jeg vil begynde at stå mere op til mine møder. I forhold til at bruge min stemme, så vil jeg også forsøge at bruge den mere kraftigt, når jeg skal slå ting fast. Jeg oplevede dig som personlig, ærlig og lærerig."

Maibritt Petersen, Projektleder


"Jeg synes, det har været lærerigt. Jeg lærte meget om de andre, mig selv, og fik også gode idéer af feedback til de andre. Kirsten har en god og klar kommunikation og er hurtig til at opfatte hvad der kommer tilbage fra deltagerne."

Michael Kraufeldt, Projektleder


"Det giver en stærk oplevelse som jeg tror kan være med til at udvikle i en grad som et 'business-style' kursus sjældent evner. Bare det både at kunne observere de andre og prøve sig selv af giver meget.
Og dit fokus på at udfordre den enkelte meget konkret giver også meget. For mig var det store nummer budskabet om at ’glemme detaljerne’ og  ’skrue op /give los på det personlige’.
Du har fuld skrald på og giver meget opbakning. Er engageret og med fuld tro på dig selv og os."

Carsten Lysholt, Senior Digital Forretningskonsulent


"Generelt var det dét at du pressede mig ud i uvante situationer og ud af min comfort zone det mest brugbare for mig, men oplevelsen af hvordan du arbejdede med og læste mine kollegaer var også meget inspirerende og noget jeg kan bruge i mine refleksioner om min egen person og performance."

Helle Maria Andersen, Projektleder


"Show it – don’t tell it! Og det gør du og det er herligt."

Nis Videbæk, Projektmanager


"Du er en super formidler, enormt energiniveau og virkelig professionel."

Tomas Thorlacius, Konsulent


"Jeg husker at jeg skal være mig selv og tænker nu på hvordan jeg gerne vil have at folk skal opfatte mig. På en skala fra 1-10:  10."

David, Konsulent


”Tusind tak for en fantastisk indsats. Du er bare super. Det blev en super oplevelse for mig – der var MEGET skeptisk over for projektet.”

Henry Haar, Direktør, Jobvision


"Nogle af os fem direktører var lidt skeptiske, da Kirsten præsenterede dette ambitiøse show. Vi skulle spille hovedrollerne i et 8 min. langt 007-show som velkomst for vores 600 medarbejdere. Takket være et fantastisk samarbejde med Kirsten Østrup, der med sit smittende og humørfyldte engagement motiverede os alle, lykkedes det os at overskride vores egne grænser for, hvad der var muligt, og vi leverede et super show med instruktion og koreografi fra Kirsten. Succesen var overvældende og der er ingen tvivl om hvem vi skal samarbejde med næste gang vi skal optræde på de skrå brædder."

Jesper Wengel, Koncernchef, Krifa


"Tusind, tusind tak for hjælpen. Koret syntes du er det skønneste på jorden. De fik en rigtig god oplevelse af hvordan de ser ud nu, og syntes det var rigtig sjovt at arbejde med. De ville gerne have haft meget mere tid, så de spørger om du evt. vil komme forbi og lave en workshop med dem til foråret?

Jeg syntes det er nogle rigtig gode ideer I har arbejdet med, og begynder finpudsningen i det nye år. Kan ikke rigtig nå det inden da vi har en del jule koncerter. Glæder mig."

Helene Dahl, Korleder for My Merry Monday Choir


"Kirsten Østrup..  MIT FORBILLEDE, MIN HELTINDE. Som 8 årige blev jeg indtroduceret for Kirstens showhold (jazz dance). En enkel time, en gang om ugen var det. Og jeg så frem til hver eneste hyggelige danse time. Kirsten har en hjerte af guld og kan se noget specielt i alle hendes elever. Men ik nok med det, så kan hun også udvikle det og få en SELV til at se det. Efter hver time var jeg drømmende og troede virkelig på mig selv og mine muligheder.

En gang om ugen lyder ik af meget. Men om ik andet var det nok til at jeg som 17 årige blev opdaget (som danser) og siden hen har levet af det. Jeg har optrådt i TV shows som f.eks vild med dans og X factor, musik videoer som "yoyo" joey moe, "Raise the roof" hampenberg ft pitbull & fatman scoop, været på tours med bla. Thomas Helmig og Nik&Jay, Live optræden for Fedde le Grand og Martin Solveig og Koreograferet for bla. Suspekt. Det ville jeg nok aldrig ha opnået hvis det ik var for Kirsten og hendes COACH evner. For hun "fandt mig" og hun hjalp mig. -Og jeg er Kirstens pige."

Denice Puggaard, prof. danser


"Da vi i 2005 for første gang fik muligheden for at optræde LIVE på DR1, var vi ikke længe om at takke ja, men indså meget hurtigt, at vi ikke havde de fornødne redskaber til at ”levere varen”, som den skal se ud til TV. Derfor kontaktede vi Kirsten, som over et par weekender coachede os i performance og hjalp os på længere sigt med at finde ”os selv” på scenen. En workshop som jeg den dag i dag, 6 år senere, stadig tænker tilbage på var basen for alt hvad jeg/vi siden har lavet i forbindelse med utallige TV- og live shows.

Enhver performer, uanset genre, har på et eller andet tidspunkt brug for kunstnerisk konsulent bistand for at nå videre. Kirsten forstår det niveau man er på, og hjælper én med at forstå de skridt der skal til for at nå næste ”milesten”.

Vi rundede mange med din hjælp, og dit performance trylleri."

Anders, illusionist, Star Magic - DM i indsamling på DR-TV


“Jeg fik følelsen af, at jeg kunne alt hvad jeg ville! Efter 
3 gange hos Kirsten følte jeg selv, at jeg havde gjort fremskridt. Jeg følte at jeg var en helt ny mig! 
Jeg var meget mere åben, selvsikker og følte mig for en gang skyld god. Før jeg kom hos kirsten var jeg meget usikker på mig selv. Kirsten har lært mig at udvikle mig, at vise hvem jeg virkelig er, og være virkelig målrettet!
 Kirsten finder ud af med dig, hvor din frygt ligger og hvorfor. Hun lærte mig at være mentalt stærk.”

Angela Bridge, 16 år, sangerinde


"Det er virkelig blevet nogle flotte billeder med mange lag, historier og iscenesættelser. Vi er meget imponerede her på skolen.
Som også tidligere sagt til dig, så er modelholdet løftet til et nyt niveau med din ambitiøsitet og virkelyst. Modelskolen er blevet et personlighedsprojekt for pigerne og ikke kun en visuel iscenesættelse. Det er enormt vigtigt og en guldgrube, da den store udfordring i vore dage netop er at fange de unge i deres inspirationsfelt og omsætte dette til vigtig læring/dannelse. 
Tillykke med det.
Jeg håber, du er med til næste sæson og glæder mig til fortsat samarbejde."

Philip Mundt, afdelingsleder på Herlev Ungdomsskole


"Vores modellærere Kirsten og Anne Louise er et par fantastiske damer, der bare er SÅ gode for pigerne. For dem handler det nemlig om mere end bare glamour og glitter – de lægger også stor vægt på at opbygge selvværd og selvtillid hos de unge piger. Noget, der desværre meget ofte er en mangelvare, selvom pigerne gør hvad de kan for at se top-tjekkede ud på ydersiden…"

Bettina Thoby, sekretær på Herlev Ungdomsskole


"Tak til dig for alt hvad du har gjordt for mig, du har virkelig gjordt meget; lært mig så mange ting både i min dans, men også en masse mentalt! og det at du gav mig muligheden at blive praktikant som hjælpetræner, var så fedt!! håber vi ses en dag, for du en af de skønneste personer!"

Josephine Nielsen, elev gennem 8 år


"Tror aldrig jeg har fået takket dig for nogle helt fantastiske, udfordrene og udviklende år ;o) TAK!"

Rikke Stistrup, tidl. showdanser


“Da jeg havde lært om performance – betydningen af at bevæge sig og smile – blev det meget sjovere både at kigge på og sjovere at være med til. Jeg synes det var helt vildt fedt.”

Simone, Gladsaxe Steelband


“De to mandage vi har haft, har givet MIG en masse redskaber at arbejde videre med som orkesterleder, og det har givet en del af bandmedlemmerne blod på tanden.”

Jørgen Jensen, orkesterleder for Gladsaxe Steelband


“Jeg har fået øget fokus på, hvordan min performance er og skal blive – altså forbinde egne oplevelser og følelser til performance og sang, så det kommer bedre til udtryk og når publikum. Øvelsen vi lavede var rigtig god og en ny måde, jeg kan arbejde med min musik på.”

Cecilie S. Nobel, sangelev fra Herlev musikskole


"Pigerne gennemførte en næsten perfekt forestilling, og de var glade og stolte. Næste forestilling gik lige så godt med borgmesteren og skoleinspektøren som tilskuere sammen med mange andre, for rygtet om noget flot havde bredt sig.
Stor succes!

Tak til dig for en fantastisk oplevelse. Jeg mener fantastisk, fordi jeg tror, at pigerne lærte, at det betaler sig at øve og øve, og det er jo netop det, man også skal i skolemæssig sammenhæng, men som ofte mangler i dagens folkeskole. Jeg var imponeret ikke bare over pigernes indsats, men også af din. Mange lærere kunne lære noget af dit engagement og din pædagogiske indfaldsvinkel. Godt gået!”

Eva Olsen, Hedegårdsskolens temadag


”Kære Kirsten. Tusind tak for et rigtigt godt show. God stemning, professionelt, helt uden fejl eller blot det der ligner. Jeg er meget glad og stolt. Og jeg tror du kan få hvem som helst til at bevæge sig prof. på scenen.”

Lis Fornæs, Fashion Design Akademiets modeshow i Øksnehallen i København


"Til Ballerup biblioteks MGP-fest for 100 børn, skabte Kirsten en enkel, velfungerende og cool Børne-MGP koreografi med både pige- og drenge trin, som de deltagende børn var helt vilde med. Koreografien kombineret med Kirstens smittende energi og fantastiske pædagogiske sans, skabte en herlig fest stemning og en god oplevelse for alle."

Mette Sahl Larsen, Ballerup Biblioteks MGP-workshop


Kirsten Østrup, New Performance, Performance Coach og Eksamineret Psykoterapeut MPF på Amager i København – mellem Tårnby og Ørestaden.